Onze Diensten

Bedrijfsadviseur

Om u goed van dienst te kunnen zijn zal tijdens een oriënterend gesprek met u worden besproken welke voorwaarden en aspecten essentieel zijn bij het leveren van diensten of het adviseren over producten uit India.

Karidi zal voor u voorzien in de vraag naar de beste leveranciers. Vanuit een reeds opgebouwd netwerk gedurende het afgelopen decennium zal op basis van uw voorwaarden en wensen een selectie- en vergelijkingstraject worden uitgevoerd. Door fabrieken fysiek te bezoeken, te analyseren en te vergelijken, wordt voor u een betrouwbare inkoopbron die volledig aan uw eisen voldoet geselecteerd.

Intermediair

Voor bedrijven is het om de meest uiteenlopende redenen niet efficiënt om zaken te doen met India vanuit Nederland. Karidi kan voor u optreden als tussenpersoon om een relatie met een bedrijf tot stand te brengen of bemiddelen bij een bestaande handelsrelatie wanneer er voor uw bedrijf bepaalde zaken geregeld dienen te worden.

Zowel als handelsagent en als distributeur, afhankelijk van de opdracht, kan Karidi voor uw bedrijf in India optreden. Welke vorm van samenwerking het beste bij u past, zal met u worden besproken en heeft invloed op de productaansprakelijkheid. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige opdracht te hebben waarbij wij u laten weten welke kosten hieraan zijn verbonden. Ook kunt u op de lange termijn op zoek zijn naar het uitbesteden van uw inkoopgerelateerde zaken in India. Wanneer u te maken heeft met terugkerende werkzaamheden in India, kunnen wij dit op structurele basis uitvoeren. Door een passend contract af te sluiten bent u verzekerd van een bekwame uitvoering van uw terugkerende werkzaamheden in India.

Kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontrole is een onderzoek om uw product te toetsen of deze aan uw gestelde eisen voldoet.  Als internationale inkoper in India weten wij welke kwaliteitseisen worden gesteld. Vermijdt risico’s die pas bij de invoer van producten in Nederland worden ontdekt door het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Importeur

Het belangrijkste onderdeel van een succesvolle onderneming is kennis van de juiste inkoopbronnen en middelen. Onze dienst in India voldoet aan de vraag naar deze middelen. Wij ondersteunen en begeleiden u door het inkoopproces en voeren alle inkooptaken uit in India. Met onze werkmethodes garanderen wij kwaliteit en winstgevende producten in te kopen in India.

Karidi geeft bedrijven de mogelijkheid betrokken te zijn en invloed uit te oefenen op het gehele productieproces. Wij verzekeren onze klanten producten in te kopen die onder de juiste condities en met de juiste kwaliteit worden geleverd.

 

transport

 

 

 

                                                                                                                                                          Karidi: advies en levering Indiase producten