Over Karidi

 

Handelsmissie Mumbai RutteIndia is een belangrijke opkomende markt waarbij mogelijkheden voor iedere sector te vinden zijn. Het is een interessante markt om zaken mee te doen door een zeer divers en groot aanbod van producten.

Karidi stelt zich ten doel een betrouwbare internationale leverancier te zijn van Indiase producten aan bedrijven in Nederland. Als schakel tussen bedrijven is het bewaken en ondersteunen van de handelsrelatie een breed en omvangrijk deel. Het aangaan van een relatie met opdrachtgevers en leveranciers om tot goede afspraken te komen staat hierbij centraal. Er wordt rekening gehouden met de werkomstandigheden van het personeel in bedrijven waar zaken mee worden gedaan. Daarnaast bevordert Karidi de lokale werkgelegenheid en koopt duurzaam in.

BechrajiKaridi onderscheidt zich door haar kennis van de Indiase taal en cultuur en is zodoende voor Nederlandse bedrijven een veelzijdig en betrokken partner. Karidi streeft naar een duurzame relatie met een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen met opdrachtgevers en leveranciers.

 

                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                         Karidi: advies en levering Indiase producten