Profiel

 

 

Meike Schuringa

Door mijn reizen naar India heb ik bijzondere ervaringen opgedaan en heeft India een speciale plaats in mijn hart gekregen. Van jongs af aan werd ik getrokken door vreemde talen. Niet zomaar gangbare talen maar talen met anders geschreven symbolen en tekens. Bij het ontcijferen was ik op zoek naar het onbekende, het geheim dat daarin verscholen lag. Dat trok mij niet alleen in mijn werk als gedragstherapeut de afgelopen 10 jaren maar ook bij mijn reizen naar het verre oosten.

Wat ik daar vond was nog verbazingwekkender dan ik ooit had kunnen denken. Een kleurrijke beschaving met rituelen en gebruiken waarvan ik het bestaan nooit zou kunnen raden vanuit mijn vertrouwde omgeving. Een totale paradox en veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Met mijn bedrijf ‘Karidi’ geef ik vorm aan mijn inzet voor gelijkwaardigheid en liefde voor India. Voor bedrijven ben ik met mijn opgedane kennis een daadkrachtige partner bij het adviseren en inkopen van (Indiase) producten. Met passie en expressie in de omgang met mensen komen goede banden en de juiste werkrelaties tot stand. Evenzeer weet ik menigeen te verbazen wanneer ik in hun eigen taal reageer tijdens gesprekken. Door de meest uiteenlopende mogelijkheden kost het veel tijd om alles te doorgronden, en dat is nou net wat deze oude cultuur bijzonder maakt en mij de tijd geeft om twee werelden te verbinden.

 

staal kopen

 

   

                                                                                                                                                          Karidi: advies en levering Indiase producten