B2B

B2B

Voor bedrijven is het om de meest uiteenlopende redenen niet efficiënt om zaken te doen met India vanuit Nederland. Karidi kan voor u optreden als tussenpersoon om een relatie met een bedrijf tot stand te brengen of te bemiddelen bij een bestaande handelsrelatie wanneer er voor uw bedrijf bepaalde zaken geregeld dienen te worden. Als schakel tussen bedrijven is het onderhouden van de handelsrelatie een breed en omvangrijk deel. Het aangaan van een relatie met opdrachtgevers en leveranciers om tot goede afspraken te komen staat hierbij centraal. Er wordt rekening gehouden met de werkomstandigheden en zij zet zich in voor gelijkwaardigheid door een handelsrelatie aan te gaan met leveranciers waarbij beleid is voor werknemers en werkomstandigheden.

Als handelsagent en als distributeur, afhankelijk van de opdracht, kan Karidi voor uw bedrijf in India optreden. Karidi onderscheidt zich door haar kennis van de Indiase taal en cultuur en is zodoende voor Nederlandse bedrijven die graag producten uit India willen importeren een veelzijdig en betrokken partner. Welke vorm van samenwerking het beste bij u past zal met u worden besproken en heeft invloed op de productaansprakelijkheid van koop tot levering. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige opdracht te geven of voor de langere termijn uw inkoopgerelateerde zaken uit te besteden. Wanneer u te maken heeft met terugkerende werkzaamheden in India kunnen wij dit op structurele basis uitvoeren. Door een passend contract af te sluiten bent u verzekerd van een bekwame uitvoering van de werkzaamheden. Karidi draagt zorg voor de beste leveranciers. Vanuit een reeds opgebouwd netwerk gedurende het afgelopen decennium zal op basis van uw voorwaarden en wensen een selectie- en vergelijkingstraject worden uitgevoerd. Door fabrieken fysiek te bezoeken, te analyseren en te vergelijken, wordt voor u een betrouwbare inkoopbron geselecteerd die volledig aan uw eisen voldoet. Karidi geeft bedrijven de mogelijkheid betrokken te zijn bij en invloed uit te oefenen op het gehele productieproces. Wij verzekeren onze klanten producten in te kopen die onder de juiste condities en met de juiste kwaliteit worden geleverd.

Een kwaliteitscontrole is een onderzoek om uw product te toetsen of deze aan de door u gestelde eisen voldoet. Wanneer u producten reeds heeft geïmporteerd was u in vele gevallen te laat. Kwaliteit controleren in India is van groot belang. Vermijdt risico’s door het laten uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Vraag naar de mogelijkheden: info@karidi.nl of 0633946199 of vul het formulier hieronder in.

 

Top