India staat bekend om haar kwalitatief en kwantitatief hoge productie van accessoires en handicrafts. Dit is Karidi's persoonlijk geselecteerde assortiment aan doeken, tassen en interieurdecoratie. Allerlei unieke producten!

Ayurveda Safraan

Deze geur was vroeger slechts bestemd voor de rijkste Sjeiks, maharadja’s, prinsen en koningen, maar gelukkig nu ook beschikbaar voor iedereen. Een geur die een reis naar het verleden in gang zet.
€2,00

Batikdoek Bos Hara

Batikdoek met groene tie dye achtergrond en zwarte bomen zonder bladeren. Vanuit het perspectief liggend op de grond in het bos. Kan zowel horizontaal als verticaal bekeken worden.
€24,75

Batikdoek Ganesha Hara

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Groene tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Yin Yang Nila

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Blauw. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte en licht, mannelijkheid en vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek ॐ Tribal Lal

Tie dye achtergrond met groen en blauw. Een mandala in het midden, daaromheen in de vier hoeken een groot ॐ symbool. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Boeddha Mini Mudra

Klein, zandkleurig beeldje van de zittende Boeddha in Lotushouding. In zijn linkerhand houdt hij een object vast, en zijn rechterhand rust op zijn knie. Het figuur staat op een platform, versierd met bladeren van de lotusbloem.
€6,75
Top