India staat bekend om haar kwalitatief en kwantitatief hoge productie van accessoires en handicrafts. Dit is Karidi's persoonlijk geselecteerde assortiment aan doeken, tassen en interieurdecoratie. Allerlei unieke producten!

Fluodoek Dancing Krishna en Radha

Horizontale afbeelding uit het Hindoeïsme van God Krishna en Godin Radha omringd door een groep mensen. Krishna en Radha zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden: haar vrouwelijke en zijn mannelijke energie vullen elkaar aan. Voor hen wordt muziek gemaakt en worden offers gebracht om de goddelijke energieën te vereren en vieren.
€21,75

Hem Saraswati

Saraswati is de Godin van de wetenschap en muziek. Vrouwelijke geur die stimulerend werkt tijdens het vergaren van kennis of leren van vaardigheden. Karidi bewondert deze Godin vanwege haar krachten!
€2,00

Karidi Verrassingspakket

Samenstelling van unieke Karidi artikelen. Verblijd & verras jezelf, een vriend of familielid.
€25,00

Natura India Parfum Bella

Subtiele geur die nét even die extra zelfverzekerdheid brengt. Besprenkel je hals met Bella en je bent klaar om te gaan.
€14,85

Notitieboekje Ganesha Nila

Blauw boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers.
€6,75

Satya Musk

Muskus wierook heeft een dierlijke, aardse en poederige geur die je weer terugbrengt naar jouw natuur. Passend voor in de badkamer, slaapkamer of woonkamer tijdens een ontspannen moment voor jezelf.
€2,00
Top