India staat bekend om haar kwalitatief en kwantitatief hoge productie van accessoires en handicrafts. Dit is Karidi's persoonlijk geselecteerde assortiment aan doeken, tassen en interieurdecoratie. Allerlei unieke producten!

Batikdoek Ganesha Nila

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Blauwe tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Yin Yang Narangi

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Oranje. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte/licht, mannelijkheid/vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek ॐ Tribal Mix

Tie dye achtergrond met geel, paars en blauw. Een cirkel in het midden met daarin het ॐ symbool. Hoeken en kader in tribal stijl. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Boeddha Medium Mudra

Een zandkleurig beeld van de zittende Boeddha in Lotushouding. Hij mediteert met een object in zijn linkerhand, rechterhand op zijn knie. Het beeld staat op een klein platform, versierd met bladeren van de lotusbloem.
€10,75

Buideltas Leer ॐ Bhora Baingani

Mooi donkerbruin leren buidelriem met op de voorzijde een paars ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Chakra Parfum Amber

In aromatherapie wordt Amber gebruikt om haar kalmerende eigenschappen. Kan op de huid gedragen worden, maar ook in olie verdampers. Enkele druppels zijn al genoeg, zuinig in gebruik. Helend bij kramp, pijn, astmatische klachten en infecties. Verlicht en bevordert innerlijk gezichtsvermogen.
€14,85
Top