Deze bovenarmbanden worden gemaakt in Delhi. Het bedrijf heeft lange spiegels onderaan een muur, daarvoor zitten vrouwen op meditatiekussens. Via de spiegel werken ze aan de sieraden. Ze zetten amuletten met mooie vormen van mozaïek in elkaar met behulp van een pincet. Bekijk door welke vorm jij je aangetrokken voelt! 

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Nila

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten van mozaïek. Daarop te zien een gouden bloem met blauwe achtergrond.
€16,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Hara

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten met groen mozaïek. Daarop te zien gouden bladeren in de vorm van een bloem.
€16,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Firoza

Goudkleurig metaal in sierlijke vormen voor om de bovenarm van messing. Een spiraal om de amuletten heen. Op de amulet: turkoois mozaïek, rood in gouden cirkels.
€16,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Ster Nila

Goudkleurig metaal in sierlijke vormen voor de bovenarm van messing. Als de vleugels van een pauw worden de amuletten gedragen. Op de amulet: een gouden ster met blauw mozaïek.
€18,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Blad Hara

Goudkleurig metaal in sierlijke vormen voor de bovenarm van messing. Als de vleugels van een pauw worden de amuletten gedragen. Op de amulet: gouden cirkels met rood en groen mozaïek. Een gouden blad in het midden.
€18,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Driehoek Lal

Goudkleurig metaal in sierlijke vormen voor de bovenarm van messing. Een spiraal om de amuletten heen. Op de amulet: gouden cirkels met groen en rood met gouden driehoek in het midden.
€18,75
Top