Bijzondere bewerkte doeken op vele manieren te gebruiken: als bedsprei, wandkleed, picknickkleed of strandlaken. Geef een exotische twist aan jouw slaapkamer of een gezellige middag in het park.

Batikdoek Bos Hara

Batikdoek met groene tie dye achtergrond en zwarte bomen zonder bladeren. Vanuit het perspectief liggend op de grond in het bos. Kan zowel horizontaal als verticaal bekeken worden.
€24,75

Batikdoek Ganesha Hara

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Groene tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Yin Yang Nila

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Blauw. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte en licht, mannelijkheid en vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek ॐ Tribal Lal

Tie dye achtergrond met groen en blauw. Een mandala in het midden, daaromheen in de vier hoeken een groot ॐ symbool. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Batikdoek Bos Mix

Prachtige tie dye doek met roze, geel en blauw. Zwarte bomen zonder bladeren. Vanuit het perspectief alsof je ligt op de grond van het bos. Kan zowel horizontaal als verticaal bekeken worden.
€24,75

Batikdoek Ganesha Nila

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Blauwe tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75
Top