Bindi’s zijn zelfklevende 3D-afbeeldingen in vele sierlijke vormen. Bindi betekent druppel of stip in Hindi. Ze worden door vrouwen in het oosten gebruikt als decoratie. Sommigen denken dat deze is om aan te geven dat de vrouw getrouwd is, een tikka geverfd op het voorhoofd bij de haarlijn is het teken van getrouwd zijn. Daarnaast wordt een bindi of fancy bindi lager op het voorhoofd gedragen tussen de wenkbrauwen. Indiase vrouwen brengen deze op na hun ochtendrituelen. Daarna worden ze als rein beschouwd, waarna de dag met al haar taken kan beginnen. Het symboliseert het derde oog die zorgt voor meer bewustzijn, goede intuïtie, geluk en zelfverzekerdheid. Je kunt de Bindi ook gebruiken als lichaamsdecoratie bij een feestelijke gelegenheid. Wees uitzonderlijk met deze originele versiering. Maak je dit sieraad eigen en kom kleurrijk voor de dag! 

Bindilijm

Door middel van deze huidvriendelijke lijm kan je jouw favoriete bindi vaker gebruiken. Behandel de bindi zorgvuldig, dan kan je de bindi zo vaak als je wilt opnieuw op het gewenste lichaamsdeel plakken. Ook is bindi lijm goed te gebruiken als wimperlijm, deze klontert niet!
€2,75

Kleurmix Bindi Rond Bloem

Plak deze bloem bindi op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Kleurmix Bindi Speels Mat

Plak deze zwart met kleurenmix bindi op je voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Gouden Bindi Kiem

Plak deze zwart met gouden bindi op het voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25

Kleurmix Bindi Goldpoint

Plak deze kleurenmix met gouden balletjes bindi op je voorhoofd of ter decoratie van het gezicht, arm of andere lichaamsdelen.
€2,25
Top