Een bovenarmband? Wat is dat? Een sieraad dat je om je bovenarm kunt doen. Een armband voor om je bovenarm? Ja echt! ;) Ze zijn nog niet zo populair in het westen, maar daar zal snel verandering in komen. Ze zijn super exotisch. En geven jouw uiterlijk een bohemian- gypsy uitstraling. Zet de trend & haal jouw bovenarmband bij Karidi!

** Beschikbaar in diverse modellen: voor een bredere arm, minimalistische modellen, amuletten met mozaïek of met edelstenen.

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Nila

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten van mozaïek. Daarop te zien een gouden bloem met blauwe achtergrond.
€16,75

Bovenarmband Breed Nila

Sieraad voor de brede bovenarm van alloy metaal. Open cirkel van zilverkleurig metaal. Aan de twee uiteinden blauwe stenen. Wikkel het om je arm zodat de stenen naast elkaar staan.
€16,75

Bovenarmband gouden balletjes

Goudkleurige armband voor de bovenarm van messing. Aan de twee uiteinden gouden balletjes, subtiel en sierlijk. Verstelbaar in grootte.
€16,75

Bovenarmband Amulet Mozaïek Bloem Hara

Goudkleurige gebroken cirkel voor om de bovenarm van messing. Aan de uiteinden twee amuletten met groen mozaïek. Daarop te zien gouden bladeren in de vorm van een bloem.
€16,75

Bovenarmband Breed Lal

Sieraad voor de brede bovenarm van alloy metaal. Open cirkel zilverkleurig metaal. Aan de twee uiteinden donkerrode stenen. Wikkel het om uw arm zodat de stenen naast elkaar staan.
€16,75

Bovenarmband gouden vlinder

Subtiele goudkleurige armband voor de bovenarm van messing. In de vorm van een vlinder. Verstelbaar in grootte.
€16,75
Top