Je blijft het koelst in deze harembroek want linnen is superluchtig. Het fijne stofje heeft een exclusieve structuur die heerlijk comfortabel zit. Let wel: behandel de broek met zorg om de broek zo lang mogelijk mooi te houden. 

Kala Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van zwart linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Diepe zakken aan beide zijden. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Hara Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van groen linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Nila Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van blauw linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Safed Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van wit linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88
Top