Parfums van het merk Chakra laten een mist van liefde op je huid achter. De warmte van de geuren dringen diep in de huid door, naar het energetische lichaam. De parfums corresponderen met de zeven chakra’s, energiecentra gelegen langs de ruggengraat. 

Chakra Parfum Buddha Delight

Een Aziatische sfeer komt vrij bij het openen van dit flesje.
€14,85

Chakra Parfum Amber

In aromatherapie wordt Amber gebruikt om haar kalmerende eigenschappen. Kan op de huid gedragen worden, maar ook in olie verdampers. Enkele druppels zijn al genoeg, zuinig in gebruik. Helend bij kramp, pijn, astmatische klachten en infecties. Verlicht en bevordert innerlijk gezichtsvermogen.
€14,85

Chakra Parfum Opium

Opium is de geur van de jaren ’60: stimuleer je chakra’s met deze openende geur.
€14,85

Chakra Parfum Patchoeli

Flowerpower! Patchouli kan op de huid gedragen worden, maar ook in olie verdampers. Enkele druppels zijn al genoeg, zuinig in gebruik. Dé geur van de jaren 70. Toen werd deze parfum gebruikt door hippies die terugkwamen uit India. Heeft een schimmeldodende werking, vooral huidschimmels. Is cel vernieuwer, bevordert de genezing van wonden. Werkt ontstekingsremmend en erotiserend.
€14,85

Chakra Parfum Rose

Rozengeur heeft de hoogste frequentie van alle geuren. Opwekkend, harmoniserend en bekend om helende en antibacteriële eigenschappen. Werkt het beste bij maneschijn.
€14,85

Chakra Parfum Sandalwood

Uit houtsnippers gedestilleerd, een dikke donkergele olie met een subtiele zoet, houtachtige, troostende aroma. Zachte parfum met reinigend effect, maakt ruimtes vrij van oude energieën.
€14,85
Top