Met de ‘Circle of Life’ broekenlijn verspreiden we een Indiase filosofie. Namelijk dat we allemaal verbonden zijn in dezelfde vicieuze cirkel des levens. Geboren worden, leven op aarde, sterven, en herboren worden. Deze stevige broeken met medium laag kruis gaan ook een heel leven lang mee!

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

100% katoen.

Harembroek Circle of Life Bhora

Bruine harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Met fluorescerende spiraal aan bovenkant en de zijkanten van de broekspijpen met daarin zakken. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Bhora Firoza (+15cm beenlengte)

Bruine harembroek met turquoise details van 100% katoen. Lijnen op broekspijpen en om zakken heen. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€56,75

Harembroek Circle of Life Dhosar

Harembroek met grijze jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Firoza

Turquoise harembroek met jeans-washing van 100% katoen. Aan de zijkanten grote zakken met ritsen. Daarop een kleine zak met klepjes. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Hara

Groene harembroek met 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Nila

Lichtblauwe harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Donkerblauwe spiraal lijnen om de zakken heen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75
Top