Deze batikdoeken brengen rust in het hoofd door hun symmetrie en ronde vormen. We zijn allemaal verbonden in de vicieuze cirkel van het leven. Geboren worden, leven op aarde, sterven en herboren worden. Yin Yang: de interactie van twee energieën, niet volledig zwart of wit. Net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.

Batikdoek Yin Yang Nila

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Blauw. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte en licht, mannelijkheid en vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek Yin Yang Narangi

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Oranje. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte/licht, mannelijkheid/vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek Yin Yang Baingani

Grote Yin Yang zon met zonnestralen van yin yang symbolen. Paars. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. *Het Yin Yang symbool staat voor het dualisme in het leven: donkerte/licht, mannelijkheid/vrouwelijkheid. Tegenpolen die elkaar aanvullen, het een kan niet bestaan zonder het ander.
€24,75

Batikdoek Bosnimpf Tie Dye Nila

Horizontale afbeelding van boselfje en paddenstoelen. Blauw, geel en groen op de achtergrond.
€24,75

Batikdoek Bosnimpf Tie Dye Lal

Horizontale afbeelding van boselfje en paddenstoelen. Rood, paars en geel op de achtergrond.
€24,75

Batikdoek Zon Baingani

Zwart met paarse afbeelding van zonnen en manen in tarot-stijl. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75
Top