Deze batikdoeken brengen rust in het hoofd door hun symmetrie en ronde vormen. We zijn allemaal verbonden in de vicieuze cirkel van het leven. Geboren worden, leven op aarde, sterven en herboren worden. Yin Yang: de interactie van twee energieën, niet volledig zwart of wit. Net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.

Batikdoek Zon Nila

Zwart met blauwe afbeelding van zonnen en manen in tarot-stijl. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Spirit Nila

Zwarte afbeelding op blauwe tie dye achtergrond. Veel te zien, o.a. inspirerende teksten en symbolen van sterrenbeelden. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Spirit Hara

Zwarte afbeelding op groene tie dye achtergrond. Veel te zien, o.a. inspirerende teksten en symbolen van sterrenbeelden. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Spirit Tie Dye

Roze, lichtblauw en geel. Kleuren gecombineerd door middel van speciale verftechniek. Drukke afbeelding waarop veel te zien is, o.a. inspirerende teksten en symbolen van sterrenbeelden. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Tribal Lal

Zwarte tribal afbeelding op rode tie dye achtergrond.
€24,75

Batikdoek Tribal Tie Dye

Groen, geel en roze. Kleuren gecombineerd door middel van speciale verftechniek. Zwarte tribal vormen. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75
Top