Deze batikdoeken brengen rust in het hoofd door hun symmetrie en ronde vormen. We zijn allemaal verbonden in de vicieuze cirkel van het leven. Geboren worden, leven op aarde, sterven en herboren worden. Yin Yang: de interactie van twee energieën, niet volledig zwart of wit. Net zoals de dingen in het leven niet volledig zwart of wit zijn en ze kunnen niet zonder elkaar bestaan.

Batikdoek Vlinder Tie Dye

Paars, blauw, oranje en rood. Kleuren gecombineerd door middel van speciale verftechniek. Zwart patroon van kleine en grote vlinders. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Vlinder Tie Dye Lal Pila

Rood, paars en geel op de achtergrond. Zwart patroon van grote en kleine vlinders.
€24,75

Batikdoek Paarden Tribal Prakash

Lichtblauwe tie dye achtergrond met drie paarden in het midden. Daar omheen een tribal patroon. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Tie Dye Wave Tribal

Rood, geel en groen tie dye achtergrond kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Olifantjes Tie Dye

Geel, roze en lichtblauw. Kleuren gecombineerd door middel van speciale verftechniek. Zwart patroon van olifantjes. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75

Batikdoek Mandala Tie Dye

Roze, oranje en blauw. Kleuren gecombineerd door middel van speciale verftechniek. Zwart patroon van kleine en grote mandala’s. Kan zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.
€24,75
Top