Met de ‘Circle of Life’ broekenlijn verspreiden we een Indiase filosofie. Namelijk dat we allemaal verbonden zijn in dezelfde vicieuze cirkel des levens. Geboren worden, leven op aarde, sterven, en herboren worden. Deze stevige broeken met medium laag kruis gaan ook een heel leven lang mee!

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

100% katoen.

Harembroek Circle of Life Firoza Bhora

Bruine harembroek met turquoise details en 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Baingani

Paarse harembroek met 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Karidi Kala Hara

Zwarte met mosgroene harembroek van 100% katoen. Wijde pijpen met strak elastiek om de enkels. Kruis tot aan de kuiten. Elastiek om de heupen. Drie houten knopen. Insteekzak aan de rechterkant. Links zak met rits aan de buitenkant met groene spiraal erop. Voor mannen en vrouwen. * Betekenis spiraal symbool: een enkele spiraal staat voor creatie, zelfreflectie en het vergroten van het bewustzijn. Betekenis spiraal symbool: staat voor creatie, zelfreflectie en het vergroten van het bewustzijn.
€48,75
Top