Dit handsieraad glimt en glanst met haar vele steentjes. 

Meerpunt Paars Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine paarse diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Totagroen Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine lichtgroene diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Kleurmix Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan een ring met een ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine diamanten in diverse kleuren. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Blauw Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan een ring met een ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine blauwe diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armbandring op de hand!
€13,75

Meerpunt Blauw Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine blauwe diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Kleurmix Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan een ring met een ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine diamanten in diverse kleuren. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75
Top