Dit handsieraad glimt en glanst met haar vele steentjes. 

Meerpunt Maroon Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine donkerrode diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Maroon Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine donkerrode diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Groen Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine groene diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Zwart Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine zwarte diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Meerpunt Paars Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine paarse diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75
Top