Doeken met fluorescerende afbeeldingen van Hindoeïstische Goden. Super felle, flitsende kleuren. Perfecte aankleding voor een feest of in je kamer, hang ze aan de muur of leg ze over een bank of stoel.

Fluodoek Dancing Krishna en Radha

Horizontale afbeelding uit het Hindoeïsme van God Krishna en Godin Radha omringd door een groep mensen. Krishna en Radha zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden: haar vrouwelijke en zijn mannelijke energie vullen elkaar aan. Voor hen wordt muziek gemaakt en worden offers gebracht om de goddelijke energieën te vereren en vieren.
€21,75

Fluodoek Krishna en Radha

Afbeelding van God Krishna en Godin Radha op een schommel in de perfecte wereld met prachtige bloemen. Dit duo is onafscheidelijk met elkaar verbonden: haar vrouwelijke en zijn mannelijke energie vullen elkaar aan.
€21,75

Fluodoek Lakshmi Saraswati en Ganesha

Horizontale afbeelding van drie Hindoe Goden die samen feest vieren. De drie-eenheid van deze goden betekenen Lakshmi de god van welvaart, Saraswati de god van wetenschap en muziek en Ganesha de god van geluk bij nieuw begin.
€21,75

Fluodoek Ganesha Lal

Verticale afbeelding van Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers.
€21,75

Fluodoek Boeddha

Afbeelding van de Boeddha, mediterend onder een boom in lotushouding, omringt door bloemen. Om zijn hoofd is een halo te zien: een teken van verlichting.
€21,75

Fluodoek Durga

Verticale afbeelding van Durga een verschijningsvorm van Shakti, de ultieme vrouwelijke goddelijkheid afgebeeld met acht armen om haar kracht te duiden. De moedergodin zit op een tijger en heeft in haar hand verschillende objecten die ze als wapens gebruikt, om tegen de mannelijke demonen te strijden die de wereldorde bedreigen.
€21,75
Top