Doeken met fluorescerende afbeeldingen van Hindoeïstische Goden. Super felle, flitsende kleuren. Perfecte aankleding voor een feest of in je kamer, hang ze aan de muur of leg ze over een bank of stoel.

Fluodoek Shiva

Verticale afbeelding van de God Shiva, verdelger van het kwade. Deze Hindoe God heeft de taak om het algehele welzijn van alle wezens op aarde te bevorderen. Shiva heeft een slank gespierd lichaam en wordt afgebeeld met meerdere armen om zijn mannelijke kracht uit te drukken.
€21,75

Fluodoek Ganesha

Verticale afbeelding van Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers.
€21,75

Fluodoek Hanuman

Afbeelding van Hanuman een Hindoe-God afgebeeld als half-aap en mens. Hanuman is een trouwe dienaar van God Rama en symboliseert dienstbaarheid en toewijding. De mensaap draagt een wapen en een hele berg, wat staat voor fysieke kracht.
€21,75

Fluodoek Dancing Shiva

Afbeelding van de dansende God Shiva, verdelger van het kwade. Deze Hindoe God heeft de taak om het algehele welzijn van alle wezens op aarde te bevorderen. Shiva heeft een slank gespierd lichaam en wordt afgebeeld met meerdere armen om zijn mannelijke kracht uit te drukken. Hang dit doek enkel buitenshuis om het kwade buiten te houden. In huis trekt dit het kwade aan!
€21,75

Fluodoek Saraswati

Verticale afbeelding op een doek van de Hindoeïstische godin van kennis, kunst, muziek, dichtkunst, wijsheid, schrift en literatuur.
€21,75

Fluodoek ॐ

Afbeelding van ॐ omringt door de ‘Gayatri mantra’. Wie de mantra zingt wenst elk levend wezen vrede en wijsheid toe. Deze wens is hartelijk en wie zingt met zijn hart, zal ook warmte in zijn hart terugkrijgen. Wie goed doet, goed ontmoet. ॐ staat voor volmaaktheid en de schepping van alles.
€21,75
Top