Ganesha is een Hindoe God en zoon van Shiva. Ganesha wordt met een olifantenhoofd afgebeeld en staat symbool voor nieuw begin en geluk. Ook beschermt Ganesha reizigers door hindernissen op het pad weg te nemen. Neem dit doek mee op vakantie, want deze creëert schaduw en beschermt je tegen de felle zon.

Batikdoek Ganesha Hara

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Groene tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Ganesha Nila

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Blauwe tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Ganesha Lal

Verticale afbeelding van Ganesha met kader van bloemen. Rode tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Ganesha Om Lal Baingani

Horizontale afbeelding van Ganesha omringt door het herhaalde Omkar-symbool in schaakbord-patroon. Paars en rood in de Tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75

Batikdoek Ganesha Om Firoza

Horizontale afbeelding van Ganesha omringt door het herhaalde Omkar-symbool in schaakbord-patroon. Blauw, geel en groen in de Tie dye achtergrond. Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Zijn vahana, voertuig, is een muis genaamd Mashika.
€24,75
Top