Een harembroek met een laag kruis. Zacht en soepel zoals het Ganges Water is, vloeit de rivier door het prachtige landschap van India. De heilige rivier is zeer geliefd. Ze wordt gezien als de moeder van iedereen omdat ze de kracht heeft iedereen van water te voorzien. Zelfs in droge barre tijden kabbelt zij nog kalm voort. De dunne maar sterke stof van deze broek kan met haar vergeleken worden. Met een blik en een aanraking weet je genoeg.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Gemaakt van 100% katoen: Absorberend. Natuurlijke, ademende stof. Sterke vezels.

Harembroek Ganga Baingan

Model met laag kruis van 100% katoen in een diep-paarse kleur: Aubergine. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Bhora

Model met laag kruis van 100% katoen in het bruin. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Dhosar

Model met laag kruis van 100% katoen in het lichtgrijs. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen.
€25,88

Harembroek Ganga Kala

Model met laag kruis van 100% katoen in het zwart. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Kea Hara

Model met laag kruis van 100% katoen in een mosgroene kleur. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Tota Hara

Model met laag kruis van 100% katoen in een felgroene kleur. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88
Top