Dit prachtige handsieraad telt vijf edelstenen. Een op de ring, op het midden van de hand en drie op de pols. Verbonden met platte ‘gourmette’ kettingen. Stevig in elkaar gezet. Met keuze uit diverse edelstenen. 

Alle edelstenen hebben een bepaalde werking, een bepaalde invloed. Bij het uitkiezen van de steen kiest men vaak niet op basis van het effect, maar op basis van de aantrekkingskracht. Bekijk door welke steen jij je aangetrokken voelt. 

Driepunt Groene Kwarts Armbandring

Goudkleurige polsarmband van messing. Verbonden aan ring met drie kettingen. Die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige groene stenen. Groene kwarts absorbeert elektromagnetische straling (van telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling.
€18,75

Driepunt Zonnesteen Armbandring

Goudkleurige polsarmband van gemiddelde dikte, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met glinsterende bruine stenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur.
€18,75

Driepunt Amethist Armbandring

Goudkleurige polsarmband van messing, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige donkerpaarse stenen. Amethist kan intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen en je ondersteunen aan het begin van je spirituele pad.
€18,75

Driepunt Rode Garnet Armbandring

Goudkleurige pols armband van messing, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige rode stenen. Rode Garnet helpt je om buiten de gebaande paden te kijken, om stappen te maken, je in te zetten voor de gemeenschap.
€18,75

Driepunt Zwarte Onyx Armbandring

Goudkleurige polsarmband van messing, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige zwarte stenen. Onyx stimuleert zelfverwezenlijking en zorgt dat je verantwoordelijkheden kan nemen.
€18,75
Top