Een vaak gehoorde klacht is dat leuke kleding er niet te vinden is in grote maten. Karidi weet menigeen te verrassen door dit wél aan te bieden. 

Hara Korte broek

Groene broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Harembroek Circle of Life Bhora Firoza (+15cm beenlengte)

Bruine harembroek met turquoise details van 100% katoen. Lijnen op broekspijpen en om zakken heen. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€56,75

Nila Korte broek

Blauwe broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Prakash Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende blauwe mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met 'Beatles kraag' en aan beide zijden diepe zakken. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Dhosar Korte broek

Grijze broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Prakash Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende blauwe mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06
Top