Sieraden maken is in India een zeer gewaardeerde ambacht. Vooral het produceren van halskettingen wordt gezien als echt vakmanschap. Het was ooit traditie in het land om kettingen te maken van allerlei dingen die op het land werden gevonden. Veren, bessen, bloemen, noem maar op. Daarmee zijn ze altijd erg creatief gebleven!

Ketting Glazen Kraal Hara

Een basic versiering voor om jouw hals van groene kralen. Met draaisluiting.
€5,06

Ketting Zilver Lapis Lazuli

Een prachtige blauwe steen aan een ketting (echt zilver). Lapis Lazuli maakt je eerlijk en oprecht. Het helpt je innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. Ook verkrijgbaar zonder ketting info@karidi.nl.
€18,75

Ketting Glazen Kraal Safed

Een basic versiering voor om je hals van witte kralen. Met draaisluiting.
€5,06

Ketting Zilver Jade Hart

Een krachtige steen aan een ketting (echt zilver). Aventurijn stimuleert tolerantie en geduld en bevordert besluitvaardigheid, volharding. De steen absorbeert tevens elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers). Ook verkrijgbaar zonder ketting info@karidi.nl.
€10,75

Ketting Glazen Kraal Nila

Een basic versiering voor om je hals van blauwe kralen. Met draaisluiting.
€5,06

Ketting Zilver Bergkristal Hart

Bergkristal aan een ketting (echt zilver). Bergkristal is fris en verruimt je blik. Werkt bevrijdend als het bereiken van een bergtop. Deze steen kan je meer overzicht geven en nieuwe inzichten. Ook verkrijgbaar zonder ketting info@karidi.nl.
€10,75
Top