Een armbandring is een armband verbonden aan een ring door middel van een fijne ketting. Karidi haalt een klein beetje Azië naar Nederland door deze prachtige sieraden te importeren. Daar heel normaal: maar hier zeer exclusief! Verstelbaar aan de grootte van jouw hand. Drie verschillende modellen: bepaal zelf hoe subtiel of extravert je het wilt hebben!

Driepunt Groene Kwarts Armbandring

Goudkleurige polsarmband van messing. Verbonden aan ring met drie kettingen. Die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met prachtige groene stenen. Groene kwarts absorbeert elektromagnetische straling (van telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling.
€18,75

Dubbelpunt Jade Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand loopt. Versiert met prachtige turquoise stenen. Jade geeft daadkracht om ideeën in de praktijk te brengen, maakt je creatief en vindingrijk. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Meerpunt Paars Armband Ring Goudkleurig

Goudkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine paarse diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75

Driepunt Zonnesteen Armbandring

Goudkleurige polsarmband van gemiddelde dikte, verbonden aan ring met meerdere platte kettingen, die loopt over de rug van de hand. Achterzijde van de armband is open. Versiert met glinsterende bruine stenen. Zonnesteen heeft dezelfde werking als de zon en brengt levensvreugde, optimisme en een goed humeur.
€18,75

Dubbelpunt Rode Barnsteen Armband Ring

Zilverkleurige polsarmband van alloy metaal, verbonden aan ring met een platte ketting, die over de rug van de hand heen loopt. Versiert met prachtige rode stenen. Barnsteen maakt je flexibel, open, spontaan en zorgeloos. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€18,75

Meerpunt Totagroen Armband Ring Zilverkleurig

Zilverkleurige strass polsarmband verbonden aan ring met een platte ketting, die de rug van de hand bedekt met kleine lichtgroene diamanten. Doe eerst de ring om, daarna de armband. De ring is open aan de onderkant en daarom makkelijk te verstellen. De polsarmband is te openen met scharnier en daarom gemakkelijk om te doen. De lengte is af te stellen op grootte van de hand door schakels te verwijderen. Dit geeft veel stabiliteit aan de armband ring op de hand!
€13,75
Top