Karidi biedt harembroeken in drie verschillende pasvormen aan: een extra laag, medium laag of half laag kruis. Alle harembroeken laten je zo licht als een veertje voelen. Ze zitten strak om de enkels, dat maakt dat ze luchtig en los zitten. Op meerdere plaatsen hebben ze handige grote zakken met ritsen of kleine zakken verstopt aan de binnenkant voor een sleutel. Kleding is je tweede vel: het moet lekker zitten! Zodra je je comfortabel voelt in je broek is je hele dag goed.

Harembroek Circle of Life Bhora

Bruine harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Met fluorescerende spiraal aan bovenkant en de zijkanten van de broekspijpen met daarin zakken. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Bhora Firoza (+15cm beenlengte)

Bruine harembroek met turquoise details van 100% katoen. Lijnen op broekspijpen en om zakken heen. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€56,75

Harembroek Circle of Life Dhosar

Harembroek met grijze jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Firoza

Turquoise harembroek met jeans-washing van 100% katoen. Aan de zijkanten grote zakken met ritsen. Daarop een kleine zak met klepjes. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Hara

Groene harembroek met 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Nila

Lichtblauwe harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Donkerblauwe spiraal lijnen om de zakken heen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75
Top