Onze jassen en poncho's komen uit het noorden van India, waar prachtige gebergtes liggen en het ook wel wat kouder kan zijn. Hier werken lieve Indiase mensen hard, dag in - dag uit achter de naaimachine om de meest vrolijke kleding in elkaar te zetten. Karidi geeft hen een eerlijke prijs, én jou ook!

Goa mannenjas Tota

Totagroene jas van katoen met schuine rits. Aan de rechterkant een grote zak met rits. Vlakken met felgroene seventies Goa print. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

India Vest Baingani

Paars vest van 100% katoen met rits en mandala multicolor prints. Flared Sleeve: mouwen met bohemian stijl. Het ultieme sixties gevoel.
€46,75

Mannenjas Dhosar

Zwarte jas van katoen met schuine rits waarvan een extra rits open kan. Grijze lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Grijze rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Firoza

Turquoise jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Kea Hara

Mosgroene jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Lal

Stoere rode jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75
Top