Welkom bij de kledingafdeling van Karidi. Hoogstpersoonlijk ontworpen of geselecteerd in India in samenwerking met Indiase vakmannen en vrouwen. Met zorg uitgepakt in Nederland. Wij waarborgen de kwaliteit zodat jij goed voor de dag kan komen in kleding die niemand anders heeft. Veel plezier met winkelen in onze ruime assortiment: je kan van top tot teen in Karidi kleding gekleed gaan!

Buidelrok Nila Dhosar

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en tas open te maken met rits en het voorvak met klittenband. Twee verschillende prints met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,58

Goa Jurk India Lal

Seventies jurk van 100% katoen met donkerrode print en zwarte effen vlakken. Strak om de boezem, minder strak om de dijen. Valt boven de knie.
€37,75

Goa mannenjas Tota

Totagroene jas van katoen met schuine rits. Aan de rechterkant een grote zak met rits. Vlakken met felgroene seventies Goa print. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Goa Top Kala Hara

Mosgroene en zwarte top van 100% katoen bedrukt met patroon van totagroene mandala’s. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€21,75

Goa Top Lal

Rode top van 100% katoen bedrukt met patroon van zwarte mandala’s. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€21,75

Goa Top Tota

Mosgroene top van 100% katoen bedrukt met patroon van totagroene mandala’s. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€21,75

Hara Korte broek

Groene broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Harembroek Circle of Life Bhora

Bruine harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Met fluorescerende spiraal aan bovenkant en de zijkanten van de broekspijpen met daarin zakken. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Bhora Firoza (+15cm beenlengte)

Bruine harembroek met turquoise details van 100% katoen. Lijnen op broekspijpen en om zakken heen. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€56,75

Harembroek Circle of Life Dhosar

Harembroek met grijze jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Firoza

Turquoise harembroek met jeans-washing van 100% katoen. Aan de zijkanten grote zakken met ritsen. Daarop een kleine zak met klepjes. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Hara

Groene harembroek met 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Circle of Life Nila

Lichtblauwe harembroek van mooie luchtige stof van 100% katoen. Donkerblauwe spiraal lijnen om de zakken heen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Ganga Baingan

Model met laag kruis van 100% katoen in een diep-paarse kleur: Aubergine. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Bhora

Model met laag kruis van 100% katoen in het bruin. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Dhosar

Model met laag kruis van 100% katoen in het lichtgrijs. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen.
€25,88

Harembroek Ganga Kala

Model met laag kruis van 100% katoen in het zwart. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Kea Hara

Model met laag kruis van 100% katoen in een mosgroene kleur. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Ganga Tota Hara

Model met laag kruis van 100% katoen in een felgroene kleur. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Linan Baingani

Broek met laag kruis van linnen in de kleur paars. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Kae Hara

Broek met laag kruis van linnen in de kleur mosgroen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Samadhi Bhora Firoza

Harembroek met flair, sierlijke flappen aan de voorkant van 100% katoen. Bruin en turkoois. Diagonale lijn aan de bovenkant. Handige zak aan de zijkant.
€48,75

Harembroek ॐ Adhera Nila

Broek met laag kruis in de kleur donkerblauw van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Bhora

Broek met laag kruis in de kleur bruin van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Firoza

Broek met laag kruis in de kleur turkoois van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Kala Firoza

Broek met laag kruis in de kleur zwart met turkoois van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechter heup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

India Vest Baingani

Paars vest van 100% katoen met rits en mandala multicolor prints. Flared Sleeve: mouwen met bohemian stijl. Het ultieme sixties gevoel.
€46,75

Jumpsuit Hara

Groen broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Korte rok jersey Hara

Basic groen tricot rokje van comfortabele stretchstof vormt zich soepel om jouw heupen. De golvende onderkant maakt het ontwerp speels en sierlijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€6,88

Korte rok jersey Kala

Basic zwart tricot rokje van comfortabele stretchstof vormt zich soepel om jouw heupen. De golvende onderkant maakt het ontwerp speels en sierlijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€6,88

Korte rok jersey Nila

Basic blauw tricot rokje van comfortabele stretchstof vormt zich soepel om jouw heupen. De golvende onderkant maakt het ontwerp speels en sierlijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€6,88

Kurta Blouse Korte mouw Dhosar

Grijze mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Kurta Blouse Korte mouw Tota

Groene mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Kurta Blouse Lange mouw Baingan

Aubergine mannenblouse van 100% katoen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouw is deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€23,81

Kurta Blouse Lange mouw Bhora

Bruine mannenblouse van 100% katoen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€23,81

Kurta Blouse Lange mouw Kae Hara

Mosgroene mannenblouse van 100% katoen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€23,81

Kurta Blouse Lange mouw Kala

Zwarte mannenblouse van 100% katoen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€23,81

Kurta Blouse Lange mouw Nila

Blauwe mannenblouse van 100% katoen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€23,81

Ladystyle jurk Jersey Kea Hara

Een levendige mosgroene kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Nila

Een heldere blauwe kleur met een pure uitstraling voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Valt boven de knie. Stretchstof, tricot elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Offblack

Donkere jurk: mix van zwart voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Om bijvoorbeeld te combineren met cowboylaarzen en een toffe hoed. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Mannenjas Dhosar

Zwarte jas van katoen met schuine rits waarvan een extra rits open kan. Grijze lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Grijze rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Firoza

Turquoise jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Kea Hara

Mosgroene jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Lal

Stoere rode jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Maxidress Jersey Andhera Bhora

Een elegante lange tricot jurk met lange split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Donkerbruin is een basic kleur en kan je ook casual combineren met sieraden en een schoudertas. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Andhera Nila

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Fem Fatale Look. Gemaakt van een comfortabele stof want als je kleding lekker zit, voel je je beter! Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Jamakar Gulabi

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Feestelijke felle kleur. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Kala

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Fem Fatale Look. De kleur zwart maakt dit ontwerp stijlvol en makkelijk te combineren met accessoires. Maak de blits op ieder feestje in deze comfortabele zwarte jurk! Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Maxidress Jersey Lal

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Super vrouwelijk. Geweldig om te combineren met hakken, rode lippenstift en een mooie rode bindi. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38
Top