Welkom bij de kledingafdeling van Karidi. Hoogstpersoonlijk ontworpen of geselecteerd in India in samenwerking met Indiase vakmannen en vrouwen. Met zorg uitgepakt in Nederland. Wij waarborgen de kwaliteit zodat jij goed voor de dag kan komen in kleding die niemand anders heeft. Veel plezier met winkelen in onze ruime assortiment: je kan van top tot teen in Karidi kleding gekleed gaan!

Jumpsuit Maroon

Donkerrood broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kurta Blouse Korte mouw Kala

Zwarte mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Prakash Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende blauwe mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Top met Capuchon Lal

Rood tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Tricot Puntshirt Hara

Groen tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Wikkel Mini Rok Nila

Blauwe wikkelrok van katoen met klittenband en kleine zak. Verschillende prints met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,75

Firoza Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende turkooise mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met 'Beatles kraag' en aan beide zijden diepe zakken.Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Goa Top Kala Nila

Zwarte top van 100% katoen bedrukt met patroon van blauwe mandala’s. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€21,75

Gulabi Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende roze mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Aan beide zijden diepe zakken. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Harembroek Dwarsligger Mandala Hara

Verschillende tinten groen op deze harembroek van 100% katoen. Met mosgroene en felgroene vlakken bedekt door een rand met dwarsliggende mandala’s. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Ganga Baingani

Paars model met laag kruis van 100% katoen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Linan Safed

Witte broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek ॐ Nila

Blauwe broek met laag kruis van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

India Vest Firoza

Turkoois lang vest van 100% katoen met rits en multicolor print. Donkerblauwe cirkel om de polsen. Flared Sleeve: mouwen met bohemian effect. Het ultieme sixties gevoel.
€46,75

Jumpsuit Firoza

Turquoise broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kurta Blouse Korte mouw Kea Hara

Groene mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Kurta Blouse Linan Kala

Zwarte linnen mannenblouse met lange mouwen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€30,38

Safed Korte broek

Witte broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Top met Capuchon Gulabi

Roze tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Wikkel Mini Rok Tota Hara

Totagroene wikkelrok van katoen met klittenband en kleine zak. Verschillende prints met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,75

Buidelrok Dhosar Tota

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en tas open te maken met rits en het voorvak met klittenband. Twee verschillende prints met psychedelisch effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,58

Firoza Korte broek

Turquoise broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Goa Top Prakash

Lichtblauwe top van 100% katoen bedrukt met patroon van blauwe mandala’s. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€21,75

Harembroek Ganga Bej

Beige model met laag kruis van 100% katoen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€25,88

Harembroek Linan Hara

Groene broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek ॐ Tota

Broek met laag kruis in de kleur fel groen van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

India Vest Lal

Rood lang vest van 100% katoen met rits en oranjeblauwe print. Oranje cirkels om de polsen. Flared Sleeve: mouwen met bohemian stijl. Geeft het ultieme sixties gevoel.
€46,75

Jumpsuit Pila

Geel groen broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kurta Blouse Korte mouw Firoza

Turquoise mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Top met capuchon Maroon

Bordeaux rood tricot mouwloos shirt met capuchon. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor de slanke taille. Een alternatieve stijl voor creatieve geesten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€10,88

Wikkel Mini Rok Kala Tota

Totagroene wikkelrok van katoen met klittenband en kleine zak. Verschillende prints met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,75

Baingani Korte broek

Paarse broek gemaakt van luchtig linnen. Zakken met ritsen aan beide zijden. Staat prachtig onder een blouse, shirt of top. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€24,08

Buidelrok Dubbelzijdig Gulabi Hara

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en buideltas. Aan beide zijden te dragen. Verschillende prints in regenboog kleuren met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€39,38

Harembroek Linan Dhosar

Grijze broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek ॐ Tota Hara

Harembroek met groene jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten met daarin het ॐ teken. Een touwtje om te verstellen en meerdere grote zakken om van alles in mee te nemen. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€48,75

Jumpsuit Bhora

Bruin broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kurta Blouse Korte mouw Nila

Blauwe mannenblouse met korte mouw van 100% katoen. Accentueert de hals subtiel, met 1 knoop. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse dag of doe er een jasje overheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€22,31

Ladystyle jurk Jersey kala

Makkelijk te combineren met allerlei accessoires voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. ‘The little black dress’ is een populair modefenomeen. Volgens kenners is het een basic die je in de kast móét hebben. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Maxidress Jersey Firoza

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Super stralende kleur voor een stralende vrouw. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Tricot Puntshirt Kala

Zwart tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Wikkelrok Gulabi

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen. Prints met psychedelisch effect.
€35,75

Buidelrok Dubbelzijdig Gulabi Nila

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en buideltas. Aan beide zijden te dragen. Verschillende prints in blauw en roze kleuren met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€39,38

Harembroek Linan Kala

Zwarte broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Jumpsuit Nila

Blauw broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Tricot Puntshirt Andhera Dhosar

Antraciet tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk.
€11,38

Buidelrok Dubbelzijdig Hara Gulabi

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en buideltas. Aan beide zijden te dragen. Verschillende prints in zwart, roze en groen kleuren met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€39,38

Harembroek Linan Bhora

Bruine broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek ॐ Bhora Lal

Harembroek met bruine jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten met daarin een rood ॐ teken. Een touwtje om te verstellen en meerdere grote zakken om van alles in mee te nemen. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€48,75

Jumpsuit Dhosar

Grijs broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kala Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van zwart linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Diepe zakken aan beide zijden. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88
Top