Welkom bij de kledingafdeling van Karidi. Hoogstpersoonlijk ontworpen of geselecteerd in India in samenwerking met Indiase vakmannen en vrouwen. Met zorg uitgepakt in Nederland. Wij waarborgen de kwaliteit zodat jij goed voor de dag kan komen in kleding die niemand anders heeft. Veel plezier met winkelen in onze ruime assortiment: je kan van top tot teen in Karidi kleding gekleed gaan!

Jumpsuit Nila

Blauw broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Poncho Acryl Wol Nila Gulabi

Acryl poncho met vrolijke kleurcombinatie. Verschillende kleuren verwerkt in een print. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Tricot Puntshirt Andhera Dhosar

Antraciet tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk.
€11,38

Buidelrok Dubbelzijdig Hara Gulabi

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en buideltas. Aan beide zijden te dragen. Verschillende prints in zwart, roze en groen kleuren met psychedelische effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€39,38

Harembroek Linan Bhora

Bruine broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Mandala Narangi Bhora

Bruine harembroek van 100% katoen met oranje lijnen en vlakken die gevuld zijn met een feloranje mandala print. Crazy funky style! Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek ॐ Bhora Lal

Harembroek met bruine jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten met daarin een rood ॐ teken. Een touwtje om te verstellen en meerdere grote zakken om van alles in mee te nemen. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€48,75

Jumpsuit Dhosar

Grijs broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kala Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van zwart linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Diepe zakken aan beide zijden. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Poncho Acryl Wol Baingani Lal

Acryl poncho met kalme kleurcombinatie. Verschillende kleuren verwerkt in een print. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Safed Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende witte mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met ‘Beatles kraag’ en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Buidelrok Gulabi

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en tas open te maken met rits en het voorvak met klittenband. Prints met psychedelisch effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,58

Firoza Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende turkooise mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Hara Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van groen linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Mandala Tota

Felgroene harembroek van 100% katoen met donkergroene lijnen en vlakken die gevuld zijn met een felgroene mandala print. Crazy funky style! Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek ॐ Firoza Nila

Harembroek met turkoois jeans-achtige washing van 100% katoen. Ronde vormen aan de zijkanten met daarin een blauw ॐ teken. Een touwtje om te verstellen en meerdere grote zakken om van alles in mee te nemen. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€48,75

Jumpsuit Kea Hara

Mosgroen broekpak. Comfortabele, losse tricot broek met laag kruis harem style wijde pijpen, strak om de enkels. Top met plooien door vele rijen elastiek. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€17,38

Kurta Blouse Linan Nila

Blauwe linnen mannenblouse met lange mouwen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€30,38

Ladystyle jurk Jersey Lila

Tricot jurk in lichtpaarse tint genaamd lila. Romantische, zwierige uitstraling. Leuk voor een bruiloft of zomers feest. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Buidelrok Nila

Wikkelrok van 100% katoen met druksluitingen en tas open te maken met rits en het voorvak met klittenband. Prints met psychedelisch effect. Superhandig om te dragen tijdens een feest of wandeltocht. Gemakkelijk alle spullen bij de hand zonder een tas mee te hoeven nemen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€37,58

Dhosar Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende grijze mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Harembroek Circle of Life Firoza Bhora

Bruine harembroek met turquoise details en 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Dhari Dhosar Nila

Broek in haremmodel van 100% katoen. Grijze vlakken met blauwe lijnen, groene banen en aan de zijkant een zak. Modern, minimalistisch design. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Nila Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van blauw linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Poncho Acryl Wol Nila

Acryl poncho met kalme kleurcombinatie. Blauw en paars verwerkt in een print. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Baingani Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende paarse mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Baingani Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende paarse mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met ‘Beatles kraag’ en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Harembroek Circle of Life Baingani

Paarse harembroek met 4 ruime zakken met rits van 100% katoen. De circle of life op de onderbuik. Jeans-washing voor hippe, stoere uitstraling. Voor mannen en vrouwen.
€46,75

Harembroek Dhari Firoza Kala

Turquoise harembroek van 100% katoen met zwarte banen en blauwe strepen. Modern, minimalistisch design. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Ladystyle jurk Jersey Andhera Nila

Een heldere donkerblauwe kleur met een pure uitstraling voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Valt boven de knie. Stretchstof, tricot elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk.
€12,38

Maxidress Jersey Nila

Een tricot jurk met verleidelijke lange split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. In het blauw. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Poncho Acryl Wol Lal Nila Pila

Acryl poncho met kalme kleurcombinatie. Verschillende kleuren verwerkt in een print. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Safed Harembroeken Linan Groot

Broek met laag kruis van wit linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken, om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Shiva Broek Nila Washing

Comfortabele en stoere broek in lichtblauwe washing van 100% katoen. Met cirkels aan de zijkant ter hoogte van de knieën. Binnen in de cirkels handige grote zakken met ritsen. Voor mannen en vrouwen.
€44,75

Harembroek strepen Hara

Broek in harem model van 100% katoen. Gemaakt van stoffen in verschillende tinten groen. Meerdere groene lijnen en aan de zijkant een zak. Modern, minimalistisch design. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Ladystyle jurk Jersey Hara

Een levendige groene kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Maxidress Jersey Pila

Een vrolijke tricot  jurk met verleidelijke lange split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. In het geel. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Poncho Acryl Wol Andhera Nila

Acryl poncho met donkere kleurcombinatie. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Harembroek Dhari Kea Hara

Broek in harem model van 100% katoen. In mosgroene kleur met felgroene lijn. Modern, minimalistisch design. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Ladystyle jurk Jersey Bhora

Een levendige bruine kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Lal

Een levendige rode kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Maxidress Jersey Bej

Beige tricot jurk voor alle natural beauty’s. Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje.Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Harembroek Goa Hara

Harembroek van 100% katoen met verschillende tinten groen en felle print. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Karidi Kala Hara

Zwarte met mosgroene harembroek van 100% katoen. Wijde pijpen met strak elastiek om de enkels. Kruis tot aan de kuiten. Elastiek om de heupen. Drie houten knopen. Insteekzak aan de rechterkant. Links zak met rits aan de buitenkant met groene spiraal erop. Voor mannen en vrouwen. * Betekenis spiraal symbool: een enkele spiraal staat voor creatie, zelfreflectie en het vergroten van het bewustzijn. Betekenis spiraal symbool: staat voor creatie, zelfreflectie en het vergroten van het bewustzijn.
€48,75

Ladystyle jurk Jersey Pila

Een levendige okergeel bruine kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Maxidress Jersey Baingani

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Feestelijke fel paarse kleur. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Harembroek Druppel Kala Lal

Zwart met rode harembroek van 100% katoen. Met handige zakken, hippe figuren in verschillende rode kleuren. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Maxidress Jersey Antraciet

Een elegante lange tricot jurk met verleidelijke split aan de zijkant. Voor een slanke taille. Een effen cocktailjurk. Basic, zodat je ze kan combineren met veel sieraden, een gewaagd jasje of een sjaaltje. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€13,38

Harembroek Druppel Firoza

Turquoise harembroek van 100% katoen. Met handige zakken, hippe figuren in verschillende bijpassende kleuren. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Druppel Lal Kala

Rood met zwarte harembroek van 100% katoen. Met handige zakken, hippe figuren in verschillende rode kleuren. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75
Top