Welkom bij de kledingafdeling van Karidi. Hoogstpersoonlijk ontworpen of geselecteerd in India in samenwerking met Indiase vakmannen en vrouwen. Met zorg uitgepakt in Nederland. Wij waarborgen de kwaliteit zodat jij goed voor de dag kan komen in kleding die niemand anders heeft. Veel plezier met winkelen in onze ruime assortiment: je kan van top tot teen in Karidi kleding gekleed gaan!

Harembroek Druppel Nila Kala

Blauw met zwarte harembroek van 100% katoen. Met handige zakken, hippe figuren in verschillende blauwe kleuren. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Druppel Kala Nila

Zwart met blauwe harembroek van 100% katoen. Met handige zakken, hippe figuren in verschillende blauwe kleuren. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Dwarsligger Mandala Firoza Kala

Verschillende tinten turkoois, blauw en zwart op deze harembroek van 100% katoen. Met turkoois, zwarte en blauwe vlakken bedekt door een rand met dwarsliggende mandala’s. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Dwarsligger Mandala Kala Nila

Verschillende tinten zwart en blauw op deze harembroek van 100% katoen. Met vlakken bedekt door een rand met dwarsliggende mandala’s. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Dwarsligger Mandala Firoza

Verschillende tinten turkoois en blauw op deze harembroek van 100% katoen. Met vlakken bedekt door een rand met dwarsliggende mandala’s. Bovenaan het middel touwtjes om vast te knopen. Voor mannen en vrouwen.
€48,75
Top