Karidi’s Kurta blouse van linnen is gemaakt van een sterke stof en blijft lang mooi. De stof heeft een unieke grove textuur, maar voelt aan als een tweede huid, zo natuurlijk! Let wel: behandel de kurta met zorg om deze zo lang mogelijk mooi te houden.

Kurta Blouse Linan Firoza

Turkoois linnen mannenblouse met lange mouwen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€30,38

Kurta Blouse Linan Kala

Zwarte linnen mannenblouse met lange mouwen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€30,38

Kurta Blouse Linan Nila

Blauwe linnen mannenblouse met lange mouwen. Accentueert de hals op een subtiele manier met 3 knopen. Met een knoop op de mouwen zijn deze op de stropen. Lekker luchtige blouse voor een zwoele zomerse avond of doe er een vest of blazer eroverheen en maak een verpletterende indruk! Beschikbaar in meerdere kleuren.
€30,38
Top