Een mouwloze kurta blouse met een puntkraag en zakken aan de zijkant. De kurta’s worden gemaakt in een naaiatelier aan het huis van een bevriende familie in Varanasi, aan de voet van de Ganges.

Safed Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende witte mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Prakash Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende blauwe mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Gulabi Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende roze mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Aan beide zijden diepe zakken. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Firoza Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende turkooise mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Dhosar Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende grijze mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06

Baingani Kurta Blouse Mouwloos

Soepel vallende paarse mouwloze blouse van 100% katoen voor de extra warme dagen, stijlvoller dan een top en luchtiger dan een shirt. Met gewone kraag en zakken aan beide zijkanten. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€20,06
Top