Maak je mysterieuze look met deze tricot jurk compleet met bovenarmband of fancy bindi.

**Gemaakt van een stretchstof one size maat 36 t/m 40.

Ladystyle jurk Jersey Kea Hara

Een levendige mosgroene kleur die bloeit voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Nila

Een heldere blauwe kleur met een pure uitstraling voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Valt boven de knie. Stretchstof, tricot elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Offblack

Donkere jurk: mix van zwart voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Om bijvoorbeeld te combineren met cowboylaarzen en een toffe hoed. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey kala

Makkelijk te combineren met allerlei accessoires voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. ‘The little black dress’ is een populair modefenomeen. Volgens kenners is het een basic die je in de kast móét hebben. Stretchstof, tricot, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Lila

Tricot jurk in lichtpaarse tint genaamd lila. Romantische, zwierige uitstraling. Leuk voor een bruiloft of zomers feest. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€12,38

Ladystyle jurk Jersey Andhera Nila

Een heldere donkerblauwe kleur met een pure uitstraling voor een prachtige vrouwelijke uitstraling voor de bredere taille. Valt boven de knie. Stretchstof, tricot elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk.
€12,38
Top