Een rugtas is soms te ver buiten handbereik, in schoudertassen moet je vaak lang graaien. Daarom heeft Karidi comfortabele superhandige leren buidelriemen! Zo heb je jouw belangrijkste spullen altijd binnen handbereik en geordend. De leren buidelriemen zijn verstelbaar in maat.

Buidelriem ॐ Bhora Nila

Mooie bruine leren buidelriem met op de voorzijde een blauw ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Buideltas Leer ॐ Bhora Baingani

Mooi donkerbruin leren buidelriem met op de voorzijde een paars ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Buideltas Leer ॐ Bhora Lal

Mooi lichtbruin leren buidelriem met op de voorzijde een rood ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Buideltas Leer ॐ Kala Nila

Mooie zwart leren buidelriem met op de voorzijde een blauw ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Buideltas Leer ॐ Kala Gul

Mooie zwart leren buidelriem met op de voorzijde een roze ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08

Buideltas Leer ॐ Dhosar Lal

Mooie grijze leren buidelriem met op de voorzijde een bruin ॐ teken, bevestigd aan een riem, te dragen op de heupen. Met gemakkelijk te sluiten druksysteem en het tweede vak te openen met rits. Verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€33,08
Top