Een rugtas is soms te ver buiten handbereik, in schoudertassen moet je vaak lang graaien. Daarom heeft Karidi comfortabele superhandige leren buidelriemen! Zo heb je jouw belangrijkste spullen altijd binnen handbereik en geordend. De leren buidelriemen zijn verstelbaar in maat.

Buidelriem Leer Spiraal Nila

Blauwe Buideltas van 100% schapenleer versierd met studs en blauw spiraal. De studs geven een stoere uitstraling. Voldoende opbergruimte met 3 vakken met rits. Gemakkelijke druksluiting.
€33,08

Buidelriem Leer Spiraal Bhora

Zacht suède buideltas aan een riem in warm bruine kleur. Vak in de vorm van een kruik met daarop een cirkel in zandkleur. Gemakkelijke druksluiting. Verstelbaar met gesp.
€33,08

Buidelriem Leer Spiraal Nila Lal

Blauwe Buideltas van 100% schapenleer versierd met studs en rood spiraal. De studs geven een stoere uitstraling. Voldoende opbergruimte met 3 vakken met rits. Gemakkelijke druksluiting.
€33,08

Buidelriem Leer Spiraal Dhosar

Grijze Buideltas van 100% schapenleer versierd met studs en grijs spiraal. De studs geven een stoere uitstraling. Voldoende opbergruimte met 3 vakken met rits. Gemakkelijke druksluiting.
€33,08

Buidelriem Leer Spiraal Dhosar Pila

Grijze Buideltas van 100% schapenleer versierd met studs en geel spiraal. De studs geven een stoere uitstraling. Voldoende opbergruimte met 3 vakken met rits. Gemakkelijke druksluiting.
€33,08

Buidelriem Leer Spiraal Lal Dhosar

Rode Buideltas van 100% schapenleer versierd met studs en grijze spiraal. De studs geven een stoere uitstraling. Voldoende opbergruimte met 3 vakken met rits. Gemakkelijke druksluiting.
€33,08
Top