Je blijft het koelst in deze harembroek want linnen is super luchtig. De fijne stof heeft een exclusieve structuur die onwijs comfortabel zit. Let wel: behandel de broek met zorg om de broek zo lang mogelijk mooi te houden.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Linan Baingani

Broek met laag kruis in de kleur paars. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan.
€38,75

Linan Kae Hara

Broek met laag kruis in de kleur mosgroen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan.
€38,75

Linan Tota

Broek met laag kruis in de kleur totagroen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan.
€38,75

Harembroek Linan Nila

Broek met laag kruis in de kleur blauw. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan.
€38,75

Harembroek Linan Firoza

Broek met laag kruis in de kleur turkoois. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan.
€38,75
Top