Je blijft het koelst in deze harembroek want linnen is super luchtig. De fijne stof heeft een exclusieve structuur die heerlijk comfortabel zit. Let wel: behandel de broek met zorg om de broek zo lang mogelijk mooi te houden.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Harembroek Linan Baingani

Broek met laag kruis van linnen in de kleur paars. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Kae Hara

Broek met laag kruis van linnen in de kleur mosgroen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Nila

Broek met laag kruis van linnen in de kleur blauw. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Firoza

Broek met laag kruis van linnen in de kleur turkoois. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Safed

Witte broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88

Harembroek Linan Hara

Groene broek met laag kruis van linnen. Super comfortabel. Gemakkelijk je voeten in de pijpen steken om vervolgens de broek over je heupen te trekken en een mooie dag tegemoet te gaan. Voor mannen en vrouwen. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€34,88
Top