Karidi biedt twee verschillende opdrukken aan: met blokken en met een lijnen gevuld met een mandala print. Kan dienen als een herfst of lente jas.

Goa mannenjas Tota

Totagroene jas van katoen met schuine rits. Aan de rechterkant een grote zak met rits. Vlakken met felgroene seventies Goa print. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Dhosar

Zwarte jas van katoen met schuine rits waarvan een extra rits open kan. Grijze lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Grijze rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Firoza

Turquoise jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Kea Hara

Mosgroene jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Mannenjas Lal

Stoere rode jas van katoen met een dubbele schuine rits waarvan er een open kan. Zwarte lijnen en vierkanten. Seventies-style blokken. Zwarte rand bij de mouwen en onderkant van de torso. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75

Goa mannenjas Nila

Blauwe jas van katoen met schuine rits. Aan de rechterkant een grote zak met rits. Vlakken met felblauwe seventies Goa print. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€56,75
Top