Exotische, kleurrijke notitieboeken van handgemaakt papier. Ook voor onderweg. Handig formaat, past in de meeste tassen.

Notitieboekje Ganesha Nila

Blauw boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers.
€6,75

Notitieboekje Ganesha Baingani

Paars boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met Ganesha de olifanten god, zoon van Shiva. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers.
€6,75

Notitieboekje ॐ Tota Hara

Groen boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met het ॐ symbool op de voorkant. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€6,75

Notitieboekje ॐ Lal

Rood boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met het ॐ symbool op de voorkant. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€6,75

Notitieboekje ॐ Baingani

Paars boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met het ॐ symbool op de voorkant. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€6,75

Notitieboekje ॐ Nila

Blauw boekje om in te tekenen, schrijven of plakken. Met het ॐ symbool op de voorkant. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€6,75
Top