Het symbool ॐ staat voor een lettergreep in Hindi en wordt gebruikt als mantra. Wanneer men het ॐ geluid maakt, kan er contact worden gelegd met Ajna chakra. ॐ staat voor volmaaktheid en de schepping van alles.

Batikdoek ॐ Tribal Lal

Tie dye achtergrond met groen en blauw. Een mandala in het midden, daaromheen in de vier hoeken een groot ॐ symbool. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Batikdoek ॐ Tribal Mix

Tie dye achtergrond met geel, paars en blauw. Een cirkel in het midden met daarin het ॐ symbool. Hoeken en kader in tribal stijl. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Batikdoek ॐ Buddha Baingani

Verticale afbeelding op paars-blauwe achtergrond. In het centrum een mediterende Boeddha, omringt door hindi geschriften. Kader gevuld met bloemen.
€24,75

Batikdoek ॐ Buddha Narangi

Verticale afbeelding op geel-oranje achtergrond. In het centrum een mediterende Boeddha, omringt door hindi geschriften. Kader gevuld met bloemen.
€24,75

Batikdoek ॐ Lal Pila

Tie dye achtergrond met rood, geel en rood. Een mandala in het midden, daaromheen in de vier hoeken een groot ॐ symbool. Daar omheen een kader, gevuld met het ॐ teken. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75

Batikdoek ॐ Hara Nila

Rode tie dye achtergrond. Een cirkel in het midden met daarin het ॐ symbool. Hoeken en kader in tribal stijl. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€24,75
Top