Een harembroek met een extra laag kruis en rok. Het symbool staat voor een lettergreep in Hindi en wordt gebruikt als mantra. Wanneer men het geluid maakt, kan er contact worden gelegd met ‘Ajna’ chakra ofwel het derde oog. staat voor volmaaktheid en de schepping van alles.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

100% Katoen.

Harembroek ॐ Adhera Nila

Broek met laag kruis in de kleur donkerblauw van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Bhora

Broek met laag kruis in de kleur bruin van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Firoza

Broek met laag kruis in de kleur turkoois van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Kala

Zwarte broek met laag kruis van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75

Harembroek ॐ Hara

Groene broek met laag kruis van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en de schepping van alles.
€49,75

Harembroek ॐ Nila

Blauwe broek met laag kruis van 100% katoen. Cirkel met het ॐ symbool op de rechterheup. Op de linker heup twee knopen en zakken met patroontje. Voor mannen en vrouwen. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€49,75
Top