Over-karidi

Karidi is een internationale leverancier van Indiase producten met zorg voor een unieke collectie aan kleding, sieraden en accessoires.

Als schakel tussen bedrijven is het bewaken en ondersteunen van de handelsrelatie een breed en omvangrijk deel. Het aangaan van een relatie met opdrachtgevers en leveranciers om tot goede afspraken te komen staat hierbij centraal. Er wordt rekening gehouden met de werkomstandigheden en zet zich in voor gelijkwaardigheid door een handelsrelatie aan te gaan met leveranciers waarbij beleid is voor werknemers en werkomstandigheden. Daarnaast bevordert Karidi de lokale werkgelegenheid en koopt duurzaam in. Karidi onderscheidt zich door kennis van de Indiase taal en cultuur en is zodoende voor Nederlandse bedrijven een veelzijdig en betrokken partner.

Karidi onderscheidt zich door haar kennis van de Indiase taal en cultuur en is zodoende voor Nederlandse bedrijven die graag producten uit India willen importeren, een veelzijdig en betrokken partner.

Karidi heeft alles in huis wat nodig is om een opdracht tot een succes te maken aangezien zij beschikt over uitstekende onderhandelingstechnieken. Daarnaast heeft zij in India een groot netwerk opgebouwd waardoor zij de juiste weg weet te bewandelen in het Indiase zakenleven.

Top