India is het land van de vele kleuren en geuren. Door alle kruidenmixen (masala’s) die gebruikt worden tijdens het koken, de kleurpoeders waarmee wordt gegooid bij feestelijke gelegenheden zoals het Holi festival. Maar ook de wierook en parfums (goellal) die ze verspreiden, zijn altijd even prikkelend en opbeurend. Karidi’s parfums zijn een mix van plantenextracten en natuurlijke etherische oliën. Zonder alcohol.

De flesjes hebben een klein formaat, handig om mee te reizen. Met een fijn rolsysteem waarmee je de parfum aan kunt brengen. Zijn zuinig in gebruik, een enkele keer rollen is genoeg. De geur blijft lang op de huid.

Chakra Parfum Buddha Delight

Een Aziatische sfeer komt vrij bij het openen van dit flesje.
€14,85

Natura India Parfum Bella

Subtiele geur die nét even die extra zelfverzekerdheid brengt. Besprenkel je hals met Bella en je bent klaar om te gaan.
€14,85

Chakra Parfum Amber

In aromatherapie wordt Amber gebruikt om haar kalmerende eigenschappen. Kan op de huid gedragen worden, maar ook in olie verdampers. Enkele druppels zijn al genoeg, zuinig in gebruik. Helend bij kramp, pijn, astmatische klachten en infecties. Verlicht en bevordert innerlijk gezichtsvermogen.
€14,85

Natura India Parfum Cobra Saffron

Krachtige geur voor onze mannen, geeft energie en een heldere geest, waardoor je fris met de dag kan beginnen.
€14,85

Chakra Parfum Opium

Opium is de geur van de jaren ’60: stimuleer je chakra’s met deze openende geur.
€14,85

Natura India Parfum My Mistake

Per ongeluk werd deze heerlijke geur ontdekt: nu een zeer geliefd product van Karidi! Bescheiden maar karakteristieke geur.
€14,85
Top