Acryl is synthetisch en lijkt als twee druppels water op wol. Onder de stof blijf jij super warm: het houdt je lichaamswarmte vast en houdt wind en regen tegen. Heerlijk om te dragen op een zwoele avond bij het kampvuur. Met capuchon.

Poncho Acryl Wol Gulabi

Acryl poncho met eigenzinnige combinatie van patronen. Groene bloemen. Wit en roze strepen. Een gewaagd ontwerp. Ben jij excentriek genoeg?
€26,75

Poncho Acryl Wol Hara Pila

Groen met gele overgooier van acryl wol. Met handige buidelzak ter hoogte van de navel om vol te stoppen met spullen of de handen warm te houden. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Poncho Acryl Wol Narangi Pila

Acryl poncho met kalme kleurcombinatie. Oranje en geel verwerkt in een print. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75

Poncho Acryl Wol Nila Lal

Acryl poncho met aztek ontwerp met opvallende strepen en herhaling van een plus en min tekens. Witte en rode details. Fris en exotisch item voor mannen en vrouwen.
€26,75

Poncho Acryl Wol Gulabi Pila

Warme, gele overgooier van acryl wol. Met handige buidelzak ter hoogte van de navel. Om vol te stoppen met spullen of de handen warm te houden.
€26,75

Poncho Acryl Wol Nila Gulabi

Acryl poncho met vrolijke kleurcombinatie. Verschillende kleuren verwerkt in een print. Buidelzak ter hoogte van de navel. De print is symmetrisch dus rustig voor de ogen. Voor mannen en vrouwen.
€26,75
Top