Vlotte top met puntzijkanten die je kunt knopen of los laten hangen. Geeft een nieuwe dimensie aan jouw outfit. Een uniek shirt dat is ontworpen voor mensen met een alternatieve en unieke kledingstijl. 

**Gemaakt van een stretchstof one size maat 34 t/m 38.

Tricot Puntshirt Bhora

Bruin tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Tricot Puntshirt Dhomil Safed

Wit tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Tricot Puntshirt Firoza

Turquoise tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Tricot Puntshirt Nila

Blauw tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Tricot Puntshirt perzik

Oranje roze tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38

Tricot Puntshirt Prakash

Lichtblauw tricot puntshirt. Gemaakt van een fijne stretchstof, elastisch en elegant. Voor- en achterzijde is gelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren.
€11,38
Top