Onze harembroeken met medium laag kruis geven een nieuwe dimensie aan jouw verschijning. Je kan een stukje van je persoonlijkheid ermee laten zien: ‘Dit ben ik’. Of je tijdelijke bui delen met de wereld: ‘Vandaag voel ik mij zo’. Hoe dan ook een karakteristiek kledingstuk om jouw kledingkast mee aan te vullen!

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

100% katoen.

Harembroek Samadhi Bhora Firoza

Harembroek met flair, sierlijke flappen aan de voorkant van 100% katoen. Bruin en turkoois. Diagonale lijn aan de bovenkant. Handige zak aan de zijkant.
€48,75

Harembroek Dwarsligger Mandala Hara

Verschillende tinten groen op deze harembroek van 100% katoen. Met mosgroene en felgroene vlakken bedekt door een rand met dwarsliggende mandala’s. Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Mandala Kala Hara

Harembroek van 100% katoen met zwarte en lichtgrijze lijnen. Vlakken die gevuld zijn met een mosgroene mandala print. Crazy funky style! Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Mandala Narangi Bhora

Bruine harembroek van 100% katoen met oranje lijnen en vlakken die gevuld zijn met een feloranje mandala print. Crazy funky style! Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Mandala Tota

Felgroene harembroek van 100% katoen met donkergroene lijnen en vlakken die gevuld zijn met een felgroene mandala print. Crazy funky style! Voor mannen en vrouwen.
€48,75

Harembroek Dhari Dhosar Nila

Broek in haremmodel van 100% katoen. Grijze vlakken met blauwe lijnen, groene banen en aan de zijkant een zak. Modern, minimalistisch design. Voor mannen en vrouwen.
€48,75
Top