Karidi heeft tassen met alle kleuren van de regenboog, drukke prints en diverse opdrukken, maar ook basic. Onze  tassen hebben een basic uitstraling. Voor degenen die houden van een bescheiden hippie boodschap is het teken op de klep geborduurd.

Schoudertas ॐ Bhora Dhosar

Bruine schoudertas met grijs ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€21,38

Schoudertas ॐ Baingani

Paarse schoudertas met paars ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€21,38

Schoudertas ॐ Firoza

Turquoise schoudertas met turkoois ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping
€21,38

Schoudertas ॐ Kala Nila

Zwarte schoudertas met blauw ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€21,38

Schoudertas ॐ Narangi

Oranje schoudertas van katoen met oranje ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€21,38

Schoudertas ॐ Bhora

Bruine schoudertas met bruin ॐ teken geborduurd. Stoere look. De band is verstelbaar met gesp. ॐ staat voor volmaaktheid en schepping.
€21,38
Top